Zo werkt het
Mijn status
winners

Veelgestelde vragen status

Hoe lang zijn mijn vouchers geldig?
De vouchers zijn geldig zolang je status behouden blijft. Wanneer je een nieuwe status bereikt, dan vervallen de vouchers die bij de oude status horen en ontvang je de actievouchers die bij je nieuwe status horen.
Wat gebeurt er met mijn vouchers als mijn status verandert?
Als jouw status verandert, veranderen ook direct je voordelen. Bij een status omhoog krijg je nieuwe vouchers met meer korting en vervallen je oude vouchers. Bij een status omlaag heb je geen recht meer op de huidige korting en dus verdwijnen deze vouchers uit je app. De vouchers die bij je nieuwe status horen, worden in je app toegevoegd.
Wat is het verschil tussen jaarstatuspunten en de te besteden punten?
Jaarstatuspunten zijn alle punten die je in de afgelopen 365 dagen gespaard hebt. Hierbij wordt geen rekening gehouden met de punten die je uitgegeven hebt aan vouchers.
Te besteden punten zijn de punten die je nog kunt besteden in de app. Het uitgeven van punten heeft dus geen invloed op je status.

Rekenvoorbeeld: 10 wassingen x 50 punten = 500 jaarstatuspunten. Voucher gekocht voor 200 punten: nog 300 punten te besteden. Je status is dan nog steeds goud.
Hoe weet ik welke status ik nu heb?
In de Was app zie je in het beginscherm jouw statuskleur vermeld staan. Ook kun je in het tabblad ‘Status’ zien wat jouw status is en of je al in de buurt van de volgende status komt.
Wanneer krijg ik welke status?
Als je in de afgelopen 365 dagen minder dan 100 jaarstatuspunten hebt gepaard, ben je blauw.
Als je in de afgelopen 365 dagen 100-249 jaarstatuspunten hebt gespaard, ben je brons.
Als je in de afgelopen 365 dagen 250-499 jaarstatuspunten hebt gespaard, ben je zilver.
Als je in de afgelopen 365 dagen 500 of meer jaarstatuspunten hebt gespaard, ben je goud.
Hoe wordt mijn status bepaald?
Op het moment dat je in onze wasstraat bent geweest, kijken wij 365 dagen terug in jouw geschiedenis. Afhankelijk van het aantal punten dat je in de afgelopen 365 dagen gespaard hebt, wordt jouw status bepaald.
Wanneer wordt mijn status bepaald?
Jouw status wordt bepaald op het moment dat je kenteken in onze wasstraat wordt gescand.
Moet ik mij aanmelden om deel te nemen aan het spaarprogramma?
Download de Was app en registreer je. Naast jouw Was app account hoef je geen verdere handelingen te doen om hieraan deel te nemen. Dit gaat volledig automatisch!